Unge dyr og sundhed

Den bedste ernæring giver sundere dyr

Unge dyr er mest sårbare umiddelbart efter fravænning. På det tidspunkt har de stor risiko for diarreinfektioner, der kan hæmme væksten og føre til utrivelighed. 

Derfor er højt fordøjelige proteinkilder livsvigtige i foderet til unge dyr. Ved at minimere mængden af ikke-fordøjelige komponenter i tarmen mindsker man grobunden for patogene bakterier som E. coli, der er en hyppig årsag til diarré.

HAMLET PROTEIN´s specialsojaproteiner har en dokumenteret evne til at reducere diarré og dødelighed. De spiller en vigtig rolle for sund vækst ved at bidrage til at opretholde en sund balance i fordøjelsessystemet.

De bedste kulhydrater til tarmfloraen

Forsøg har allerede dokumenteret, at virkningen af vores proteiner giver forbedret og sund vækst, når de anvendes i foderblandinger.

Undersøgelser af kuldhydrat fraktionen i vores produkter har bekræftet deres rolle i at give:

  • Forbedret næringsstofomsætning og absorption i tyndtarmen
  • Reduceret mængde næringsstoffer for skadelige bakterier
  • Forbedret tilgængelighed af næringsstoffer for positive bakterier
  • Langsommere transport af foderet gennem tarmen.

Foder med høj viskositet øger transittiden i tarmsystemet, specielt i mave og tyndtarm. Dette er vigtigt, da det øger den enzymatiske nedbrydning og absorption af næringsstoffer. HAMLET PROTEINs unikke egenskaber medfører, at kulhydraterne øger foderets viskositet ved at øge vand- og fedtbindingskapaciteten.