For at gennemse vores hjemmeside skal du acceptere vores brug af cookies. Læs mere
Intro til Feed Academy
Mød vores ernæringsekspert Lars Sangill Andersen, der guider dig igennem de forskellige typer af sojaproteinprodukter, der findes på markedet.
Se den korte intro video (på engelsk).
Feed Academy - Fuldfed soja
Fuldfed soja er det mest simple sojaprodukt på markedet og anvender hele sojabønnen før olieekstrahering.
Se video (på engelsk).
Feed Academy - Sojaskrå
Årligt produceres der mere sojaskrå, end der produceres af alle andre olieholdige proteinkilder tilsammen. Kvaliteten af sojaskrå varierer dog både mellem partier og lande - og det gælder såvel proteinniveauer som aminosyresammensætning.
Se video (på engelsk).
Feed Academy - Ekstruderet sojaskrå
Ekstruderet sojaskrå udsættes for varmebehandling igennem ekstrudering og damptilsætning - med temperaturer der når 130°C eller derover. Ift. sojaskrå er hovedforskellen, at mere vand fjernes igennem processen.
Se video (på engelsk).
Feed Academy - Fermenteret sojaskrå
Omkring årtusindskiftet begyndte fermenterede sojaprodukter baseret på sojaskrå at dukke op på det asiatiske fodermarked. I dag produceres fermenteret sojaskrå også i Europa og USA.
Se video (på engelsk).
Feed Academy - Enzymatisk behandlet sojaskrå
Enzymatisk behandlet sojaskrå dukkede første gang op i 1990érne, hvor en proces blev udviklet til at reducere de anti-nutritionelle faktorer (ANFs) i soja igennem enzymatisk aktivitet. Metoden er baseret på en kontinuerlig flow proces, hvor soja og væsker (herunder enzymer) blandes. Temperaturerne, der anvendes i tørreprocessen, deaktiverer enzymerne.
Se video (på engelsk).
Feed Academy - Sojaproteinkoncentrat
Sojaproteinkoncentrat indeholder som minimum 65% protein og produceres traditionelt vha. en vand- og alkoholekstrahering af soja white flakes. Udviklet i 1970érne repræsenterer denne proces et af de tidligste forsøg på at forbedre kvaliteten af standard sojaskrå.
Se video (på engelsk).
Some text about HP Extranet benefits
Some text about HP Extranet benefits
Some text about HP Extranet benefits
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, som giver dig de seneste opdateringer fra HAMLET PROTEIN. Du kan læse om teknisk knowhow, vores produkt- og virksomhedsnyheder og hvor du kan møde os.
Hvis du allerede modtager vores nyhedsbrev, skal du alligevel oplyse dit navn og din email for at få adgang til artiklerne - vi skal nok sørge for, at du kun modtager vores nyhedsbreve én gang.
Tak for din interesse.
* Ved at udfylde denne formular accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os, i overensstemmelse med vores Cookie og Fortrolighedspolitik