Fokus på unge dyrs behov

Unge produktionsdyr har helt særlige behov, når det gælder ernæring. Højt fordøjelige foderkomponenter anvendes for at støtte det endnu uudviklede fordøjelsessystem og sikre sund og effektiv vækst de første uger. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Højkvalitets proteiner

Resultatet af vores bioomdannelsesproces er specialsojaproteiner fulde af vigtige næringsstoffer, som er nemme at fordøje og som danner de vigtige byggesten for vækst.

Læs mere

Research og dokumentation

Vi gennemfører internationale forsøg, der dokumenterer vores produkters værdiskabelse. Til enhver tid har vi mindst 30 foderforsøg i gang på landbrug og universiteter.

Læs mere

Innovation

Ændrede behov på markederne driver vores udvikling mod stadig bedre proteiner til foder til unge dyr.

Læs mere

Fodersikkerhed

Vores fokus på de yngste, mest sårbare dyr i stalden har gjort os i stand til at møde selv de strengeste kvalitetskrav for dyrefoder.

Læs mere

Ansvarlighed

Gennemsigtighed og ansvarlighed i alle led af fødekæden bliver stadig vigtigere. Vi bidrager ved at sikre, at vores produkter fremstilles ressourceeffektivt, og at vores leverandører lever op til vores sociale og miljømæssige krav.

Læs mere

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores e-nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra HAMLET PROTEIN - både faglige ting, produktnyheder, hvor du kan møde os på messer og seminarer samt hvis vi udsender pressemeddelelser.

*Ved at tilmelde dig og abonnere på nyhedsbreve accepterer du samtidig vores vilkår for Personoplysninger og Cookies.

* Påkrævet
Dansk nyhedsbrev
International nyhedsbrev