Fodersikkerhed

Sikkert nok til de yngste

Hos HAMLET PROTEIN sikrer vi, at vores specialproteiner er fremstillet af soja, der lever op til strenge krav. Lukkede, rustfrie stålsystemer og varmebehandlingsanlæg på vores fabrikker minimerer risikoen for udefrakommende kontaminering og sikrer, at vores produkter har et højt mikrobiologisk niveau.

Begge vores fabrikker i Danmark og USA lever op til fodersikkerhedsstandarden GMP+. Derudover sikrer vores politik for fodersikkerhed fuld sporbarhed af produkter både med og uden GMO, hvilket giver mulighed for at spore alle varepartier.

Kvalitet til de yngste i stalden

Vores laboratorie udtager hver uge 200 proteinprøver fra produktionslinjen og analyserer dem. Analyserne er en vigtig del af vores kundeservice og garanterer en høj produktkvalitet.

Vores laboratorie er et af de få, der er i stand til at måle anti-nutritionelle faktorer, så på det område kan vi virkelig hjælpe vores kunder med at optimere deres foder ud fra dette kriterie. Vi sætter naturligvis en ære i at levere pålidelig dokumentation.

GMP+

GMP beskriver krav til kvalitetssystemer for foderproducenter og sætter fælles kontrolmål for fremstilling af, handel med og transport af dyrefoder med fokus på tilsætningsstoffer, uønsket indhold og mikrobiologiske aspekter mv. Læs mere om GMP+ her

Download certificat

Lær os bedre at kende

Læs vores profilbrochure


Og se hvordan vi kan hjælpe dig!

Læs brochuren