At arbejde hos HAMLET PROTEIN

I HAMLET PROTEIN er ikke to dage ens

Historien om HAMLET PROTEIN begyndte i 1992 med en original ide om at producere sojaprotein på en ny måde. I dag er vi en hurtigt-voksende, global virksomhed som specialiserer sig i ernæring til unge dyr – og iværksætterånden lever stadig.

Hos os møder du medarbejdere med specialistviden og høj grad af professionalisme. Mange har en ph.d.- eller en kandidatgrad og takket være deres ekspertise og entusiasme, kan vi løbende udvikle produkter, teknologi og forretning.

Men det er ikke kun vores specialister, der sørger for, at HAMLET PROTEIN er i konstant bevægelse. Vores driftsoperatører, interne håndværkere, lagermedarbejdere og administrationspersonale er lige så vigtige. Uden deres engagement kunne vi ikke opretholde effektiviteten i vores produktion, sikre ensartet produktkvalitet og yde pålidelig kundeservice.

Hos HAMLET PROTEIN er der masser af plads til at komme med nye idéer og føre dem ud i livet – uanset hvilken funktion, du har. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder har mulighed for at udvikle dine kompetencer og udvide din karrierehorisont, for bliver du bedre, bliver virksomheden det også. 

Se ledige stillinger her

Lyder det interessant? Send os et par linjer

Der er ingen grund til at vente på, at vi slår dit drømmejob op. Synes du HAMLET PROTEIN lyder som et sted for dig, og har du noget at byde på, er vi altid interesseret i at modtage en uopfordret ansøgning fra dig.

Send din ansøgning og dit CV til os via vores jobportal. Så kontakter vi dig, hvis vi har en ledig stilling matcher din profil.

Hos HAMLET PROTEIN er der altid plads til at forvandle nye ideer til konkrete løsninger, og vejen fra tanke til handling er kort.  

– VP HR Vivi Stensdal

 

Hvad sker der, når du søger en stilling i HAMLET PROTEIN?

Vi behandler alle ansøgningerne fortroligt og professionelt, så du med ro i sindet kan sende din ansøgning til HAMLET PROTEIN. Hvis du er nysgerrig på lige præcis, hvordan din ansøgning bliver behandlet i HAMLET PROTEIN, kan du læse mere ved at klikke på linket nedenfor. Vi har nemlig skrevet hele processen ned til dig.

Sådan bliver din ansøgning behandlet i HAMLET PROTEIN.

Fakta om HAMLET PROTEIN:

144 medarbejdere

8 nationaliteter

Lær os bedre at kende

Læs vores profilbrochure


Hvem er vi, og hvad laver vi?

Læs vores profilbrochure

Kontakt HR:

Lotte Gydesen

HR Business Partner

Phone: +45 20 78 95 59

Email: lrg@hamletprotein.dk

Janni W. Nielsen

Talent Attraction Specialist

Phone: +45 61 78 84 43

Email: jwn@hamletprotein.dk