GØR EN FORSKEL I DAG

Uanset om du arbejder i Operations, R&D eller Teknisk Salg, gør dit arbejde en forskel for vores kunder i hele verden. Hver dag udvikler, producerer og sælger vi foderingredienser af bedste kvalitet til unge produktionsdyr, fordi vi tror på, at en god start gør hele forskellen. Du kan hjælpe landmænd med at få deres unge produktionsdyr til at vokse sig stærkere og sundere. Uanset hvad du laver eller hvor du bor. Gør en forskel.

140 MEDARBEJDERE. 14 NATIONALITETER. 3 KONTORER.

LEDIGE STILLINGER.

Vores produkter sælges i mere end 50 lande

Læs mere om at arbejde i salg her.

Vi er thought leaders

Vi eksisterer for at tilbyde landmændene de bedste ingredienser til deres unge dyrs foder. Hvert år planlægger og afholder vores medarbejdere 15-20 foderforsøg verden over. De deler deres ekspertise og vores seneste forskning på talrige konferencer, i præsentationer og til seminarer. Vi holder endda vores egne seminarer - Feed Your Brain - hvor vi inviterer de største eksperter inden for vores område. Du kan også blive thought leader - uanset om du er i salg, finans, vedligehold eller noget fjerde, gør din ekspertise en forskel for landmænd og dyr overalt.

Vi lykkes sammen

Når vi arbejder sammen, udvikler vi os sammen. Vores kvalitetsingeniører kunne ikke gøre det, de gør, uden hjælp fra vores procesoperatører. Og vores udviklingsafdeling kunne ikke udvikle produkter af højeste kvalitet uden hjælp fra vores segment managers og ernæringseksperter. Vi samarbejde på tværs af afdelinger og funktioner i hele virksomheden. For sammen, kan vi levere konkrete resltater for vores kunder. Sammen, lykkes vi.

Vi har udvidet fabrikken fire gange på seks år

Læs mere om hvordan det er at arbejde i Operations.

Vi bygger på videnskab

Dit arbejde hjælper landmænd med at reducere deres brug af zink og antibiotika, uanset hvilken afdeling, du arbejder i. Hvert år igangsætter vi 12 udviklingsprojekter og talrige samarbejder med universiteter for at gøre vores, for at udvikle nye, bæredygtige og innovative foderløsninger. Og hver dag, du kommer på arbejde i HAMLET PROTEIN, gør du en forskel. Du bidrager til den ekspertise, vi har brug for, for at skabe en sundere, mere sikker og mere bæredygtig dyreproduktion, som brødføder verden. Vi bygger på videnskab for at give produktionsdyrene den bedste start.

Vi gør en forskel

Allerede fra lanceringen af vores første produkt, har det været afgørende for os at producere med minimal påvirkning af miljøet. I dag er vores fabrikkers eneste udledning damp. Vi følger standarderne for ISO 50001 og al overskudsvarme fra vores produktion i Horsens bliver brugt til fjernvarme i kommunen. Vi gør en forskel for produktionsdyr i hele verden. Vi gør en forskel for miljøet. Fordi vi har medarbejdere som dig.

Vil du gerne vide mere om vores projekter?

Læs mere om R&D og Produktudvikling her.

Vi er pionerer

Med fire fabriksudvidelser på seks år i Findlay, Ohio, pionerer vi fortsat industrien. Vi har en "can do"-arbejdskultur og en pionerånd, som får dig til at glæde dig til at komme på arbejde. Vi deltager i innovative forskningsprojekter. Vi er den første virksomhed i Danmark, som samarbejder med kommunen om overskydene varme fra vores produktion. Vi er pionerer. Og du kan blive pioner hos os.

Sæt din udvikling i spil

Du skal ikke vente på, at vi slår dit drømmejob op.

Hvis du gerne vil være en del af en global organisation med danske rødder - og arbejde med de bedste folk i industrien, så send os din ansøgning her:

Send os en uopfordret ansøgning

Og så kontakter vi dig!