En god start gør hele forskellen

Siden 1989 har HAMLET PROTEIN fokuseret på at producere og udvikle sikker dyreernæring uden kemikalier.

Vi har opfundet et verdensklasse flagskibsprodukt, udviklet en unik patenteret bioteknologi, og penetreret det globale marked.

For at sige det kort: vores medarbejdere har pioneret en industri og denne pionerånd lever stadig i bedste velgående i alt, hvad vi gør, i dag.

 

Drevet af videnskab, soja og overlegen kvalitet

Vores flagskibsprodukt, HP 300, er kendt af professionelle verden over og har banet vejen for vores førende placering på markedet inden for ernæring til ungdyr.

Samarbejde og videndeling på tværs af organisationen er hovedingredienserne i vores vedvarende innovative tilgang. Uanset din stilling vil din områdeekspertise understøtte vores vækst ved at vise os nye måder at drive forretning, forbedre vores produkter og services eller måden, vi leverer dem på.

Vi sikrer sund vækst

Vi har været proteinpionerer fra første dag og vores dedikation til levere det bedste går ud over vores produkter.

I dag vil du blive del af en virksomhed, som arbejder for en klar og modig strategi o gen retning, der bygger på organisk, sund vækst.

Sammen skaber vi sundhed, profit og bedrifter for vores kunder og for vores medarbejdere.

Arbejdsglæde er vores hemmelige ingrediens

Hver dag hjælper vores foderingredienser kalve, smågrise og kyllinger til at vokse sig sundere og stærkere. I HAMLET PROTEIN giver vi vores medarbejdere muligheden for den samme sunde vækst gennem et fokus på arbejdsglæde, samarbejde og innovation.

Vi tror på, at et meningsfuldt job og en sund work-life balance gør det sjovere at gå på arbejde – det er vigtigt i HAMLET PROTEIN. Så forvent en kultur, hvor initiativ genkendes, successer fejres og anerkendes, og resultater fejres.

Lyder det interessant? Send os et par linjer

Der er ingen grund til at vente på, at vi slår dit drømmejob op. Synes du HAMLET PROTEIN lyder som et sted for dig, og har du noget at byde på, er vi altid interesseret i at modtage en uopfordret ansøgning fra dig.

Send din ansøgning og dit CV til os her. Det tager kun 2 minutter. Så kontakter vi dig, hvis vi har en ledig stilling matcher din profil.

Hvad sker der, når du søger en stilling i HAMLET PROTEIN?

Vi behandler alle ansøgningerne fortroligt og professionelt, så du med ro i sindet kan sende din ansøgning til HAMLET PROTEIN. Hvis du er nysgerrig på lige præcis, hvordan din ansøgning bliver behandlet i HAMLET PROTEIN, kan du læse mere ved at klikke på linket nedenfor. Vi har nemlig skrevet hele processen ned til dig.

Sådan bliver din ansøgning behandlet i HAMLET PROTEIN.

Kontakt HR:

Birgitte Oslender

VP HR

Phone: +45 24 82 60 96

Email: bos@hamletprotein.com

Lotte Gydesen

HR Business Partner

Phone: +45 20 78 95 59

Email: lrg@hamletprotein.dk

Janni W. Nielsen

Talent Attraction Specialist

Phone: +45 61 78 84 43

Email: jwn@hamletprotein.dk