FIRE FABRIKSUDVIDELSER PÅ SEKS ÅR

Når vi spørger vores medarbejdere, hvordan de vil beskrive HAMLET PROTEIN, siger de at "det er ulig noget andet". Vi er ikke kun en fabrik. Vi producerer ikke "bare" dyrefoder. Vi brødføder verden gennem bæredygtige, kemikaliefri ingredienser. Du kommer til at arbejde i en højteknologisk højtautomatiseret produktion. Fabrikken kører 24/7 365 dage om året med kun to driftoperatører på vagt af gangen. Som en del af vores hold, spiller du en afgørende rolle i leveringen af højkvalitets foderingredienser til vores kunder i hele verden.

Vi er et lille team med stort ansvar.

BLIV EN DEL AF TEAMET I DAG.

Lageroperatør

Vores lageroperatører er ansvarlige for opsækning og forsendelse af produkter til mere end 50 lande verden over. Som lageroperatør hos os bliver du en del af et fast sammentømret team med en "can do"-attitude, som er afgørende for, at vores produkter pakkes og sendes ordentligt til vores kunder.

Driftoperatør

Vores HP300 er kendt verden over for sin høje kvalitet, og dine og dine kollegaers arbejde er essentielt for opretholdelse af kvaliteten og vores kunders tilfredshed. Vores driftoperatører arbejder på 12 timers vagter med roterende vagtplan for at understøtte vores produktion, som kører 24/7 365 dage om året. Sammen styrer I en fuld proces, analyserer tendenser og foretager løbende forbedringer for at vedligeholde den høje kvalitet vores kunder forventer.

Vedligeholdelsestekniker

Vores Vedligeholdelsesteknikere arbejder 37 timer om ugen i dagsvagt. Som en del af vedligehold, diagnosticerer og vedligeholder du vores fuldautomatiske produktionslinjer og holder dem kørende 24/7 365 dage om året. Du vil få muligheden for at udfordre og udvikle dig selv. Vores team er erfarne og støttende, og vores ledere opfordrer dig til at tage initiativ til proaktiv, forebyggende og korrigerence vedligeholdelse.

Laboratorie og Kvalitet

Vores laboratorier i Horsens, Danmark og Findlay, USA er ansvarlige for de kemiske analyser, der sikrer vores høje kvalitet. Grundighed, systematisk og selvstændighed karakteriserer vores arbejdsgange. Laboratoriernes opgaver er primært drifts- og kvalitetskontrol, men leverer også analyser vedrørende produktudvikling til vores R&D afdeling. Vi arbejder tæt sammen med eksterne leverandører af analyser og sikrer dokumentation og certifikater leveres rettidigt.

Vi er GMP+ certificerede og vores kvalitetsmedarbejdere arbejder ligeledes med kvalitetssikring og HACCP. Vi arbejder tæt sammen med øvrige kolleger i Operations for at sikre vores gode produkt kvalitet. Derudover er vi altid parate til at levere den rette dokumentation til kunder og besvare spørgsmål om kvalitet.

Som en del af Kvalitet og Laboratoriet vil du samarbejde med højtspecialiserede kollegaer for at sikre vores høje kvalitet i vores produkter for kunden.

Engineering

Vores ingeniører har autonomi til at optimere og planlægge fremtidig udvikling af vores produktionsudstyr. I 2018/2019 byggede vi den fjerde produktionslinje på vores fabrik i Findlay, USA og i 2019 har vi indgået et samarbejde med Horsens kommune om at bruge al overskudsvarme fra vores produktion til at opvarme 3300 fjernvarmeforbrugeres huse. Som en del af Engineering arbejder du med vores fortrolige biokonverteringsproces ud fra vores fuldt finansierede vækststrategi.

Vi bor kun 40 min. fra Aarhus