GØR DINE IDÉER TIL LØSNINGER

Vi er førende inden for produktion af sojabaserede specialproteiner til smågrise, kyllinger og kalve. Det betyder ikke, at vi kan læne os tilbage. Vi arbejder med de nyeste teknologier til at udvikle nytænkende foderingredienser. Vi giver dig muligheden for at få indflydelse på vores produktudvikling og på dyrevelfærd. Vi sætter vores ekspertise i spil for at forstå kundens behov og det unge dyrs fordøjelsessystem. Senest har det ledt til udviklingen og lanceringen af HP FiberStart, som bruges i det første foder efter fravænning for at nedsætte problemer, og styrke smågrisenes vækst.

FÅ INDFLYDELSE I DAG.

R&D Product Development & Trial Excellence

Med 15-20 fodringsforsøg om året globalt, sikrer vores R&D Product Development & Trial Excellence-afdeling den fortsatte vækst og udviklingen af nye koncepter og løsninger til højtydende dyr. Ved at køre regelmæssige fodringsforsøg hos landmændene og universiteter sikrer vi dokumentation for mode of action og leverer værdi for kunden. Dit arbejde som forsker hos os giver dig muligheden for at formulere og balancere eksperimentelle diæter til dyrene. En vigtig del af det er at forstå og imødekomme kundernes behov og deltage i udviklingen af nye produkter.

Vi starter 15-20 nye fodringsforsøg globalt om året.

R&D Bioteknologi

Vi styrker løbende vores markedsførende position bl.a. gennem samarbejde med universiteter og andre virksomheder. Som en del af R&D Bioteknologi får du muligheden for at arbejde med den nyeste teknologi på områder og udvide dit ekspertområde fra proteiner til enzymer. Vores team tester nye produkter og løsninger til kommercielt brug i vores pilotanlæg og leverer problemfri fravænning med økonomiske fordele for vores kunder.

Segment Management

Gennem deres ekspertise, udvikler vores Segment Managers den overordnede strategi for deres individuelle segmenter. Det betyder, at de sikrer langsigtet vækst i vores salg, analyserer markedsbehov og yder teknisk support og træning til vores salgs- og applikationsfolk. Som Segment Manager hos os er du eksperten i dit område, om det er smågrise, kyllinger eller kalve. Og vi vurderer, at et fuldt penetreret marked i vores industri har 15 gange den markedsværdi, vi har i dag. Vores Segment Managers bruger en stor del af deres tid på firmarejser og oplæg på konferencer blandt andet vores egne Feed Your Brain seminarer.

BioValue

Som partner i BioValue, udvikler vi sammen med både universiteter, netværk og andre virksomheder, Danmarks potentialer inden for bioraffinering.
Samarbejdet har blandet andet givet en unik mulighed for at afprøve bioraffinering af kløvergræs i demo-skala i samarbejde med en række landmænd og maskinstationer.

Læs mere om BioValue

FORFRA (Støttet af GUDP)

Som en del af Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) projektet FORFRA undersøger vi forskellige processer til optimering af sojaprotein til nye foderblandinger, der vil gøre det muligt at undgå diarré hos smågrisene uden brug af medicinsk zink og antibiotika.

Læs mere om FORFRA

ReMAPP

Resource Efficient MicroAlgae Protein Production (ReMAPP) er et projekt støttet af Innovationsfonden. I samarbejde med både industri og forskningsinstitutioner undersøger vi muligheden for at udnytte mikroalger til proteinproduktion. Med vores ekspertise indenfor bioteknologi og praktisk anvendelse af foderingredienser hjælper vi processen fra dyrkning og høst til konservering, processering og fodersikkerhed, til der er skabt et færdigt produkt, som kan afsættes til landbruget som dansk produceret og klimavenligt foder, der kvalitetsmæssigt kan sammenlignes med soja.

Læs mere om ReMAPP-projektet

Feed-a-Gene WP1

Vi samarbejder med syv europæiske universiteter og en håndfuld private virksomheder om at udvikle nye europæiske specialproteiner af høj kvalitet til foder. WP1 fokuserer på alternative europæiske foderresourcer og optimering af potentialet for EU proteinfoder, undersøgelsen af nye foderprocesser og enzymteknlogier til at optimere næringsværdien i foderet, samt udvikling af nye metoder til identificering af kemiske kompositioner og næringsværdier i foderet.

Læs mere om Feed-a-Gene WP1