BOOST DIN KARRIERE MED DEN GLOBALE MARKEDSLEDER

Verden over er vores produkter kendt for at være en effektiv, højkvalitetskilde til vegetabilsk protein med et stærkt afkast. Vi har en stærk position i Danmark med en markedsandel på 70 % og vi er klar til at skabe den samme succes på tværs af grænserner som en del af vores fuldt financierede vækststrategi. Vi er vores kunders rådgivere og vi tilbyder dem de bedste løsninger gennem viden om, hvordan de får størst afkast med vores produkter.  

BLIV EN DEL AF SALGSTEAMET I DAG.

Globalt salgsnetværk

Vores produkter sælges i mere end 50 lande verden over gennem direkte salg og distributører. Vi sælger vores produkter direkte i Danmark, England, Holland, Belgien, USA og Kina. Og vores største marked er det europæiske marked med 60 % af vores salg, mens Asien står for 25 % og de resterende 15 % sælges i USA. En del af vores fuldt financierede vækststrategi er at bygge vores hjemmemarkeder.

Salg og Applikation

Vi er en global salgsorganisation og har tre salgsafdelinger, der dækker henholdsvis Nordamerika, Asien og Europa og resten af verden (EUROW). Som en del af salgsafdelingen er du ofte på farten for at mødes med dine kunder, potentielle kunder og deltage i messer og seminarer. Vores kultur bygger på autonomi og en proaktiv "can do"-mentalitet, og vi tilbyder dig en stor mængde frihed til at strukturere din arbejdsdag så den imødekommer dine kunder.

Nutritionists

Vores nutritionists er kernen i, hvordan vi arbejder med vores kunder i HAMLET PROTEIN. Vi sælger ikke bare et produkt, vi tilbyder en ekspertise, som sikrer de bedste resultater med vores produkter. Du sætter din ekspertise i spil og yder teknisk support for dine salgskollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Vores nutritionists spiller også en nøglerolle i vores løbende foderforsøg, som understøtter vores ledende markedsposition.

Salgssupport

Vores salgssupport leverer fremragende support til vores højtspecialiserede salgsteam. Som en del af salgssupport vil du få ansvar, vedligeholde data i Navision og udarbejde tilbud, kontrakter og beregninger for vores Area Sales managers. Ved at lykkes sammen, lykkes vi i salgssupport.

Bæredygtigt Produceret Protein

I HAMLET PROTEIN køber vi vores soja-råmateriale fra verdens ledende soja-lande i Nord- og Sydamerika. Alle vores leverandører godkendes i overensstemmelse med vores kvalitetskontroller. Desuden har vi stort fokus på at handle med producenter, som udviser social og miljømæssig ansvarlighed.