Tilbage til nyhedsoversigt

05.06.2019

HAMLET PROTEIN har udnævnt Erik Visser som ny CEO

Bestyrelsen for HAMLET PROTEIN, som er verdensførende inden for sojabaserede specialproteiner til unge produktionsdyr, har udnævnt hollandske Erik Visser (49) som CEO pr. 1. juni 2019.

"På vegne af bestyrelsen er jeg glad for at kunne meddele, at Erik Visser bliver vores nye CEO. Erik har haft stillinger i forskellige multinationale selskaber rundt om i Europa og Latinamerika og har stor erfaring inden for dyrefoderindustrien takket være hans ledende funktion hos Provimi, Nutriad og Adisseo. Vi er overbeviste om, at Eriks brancheviden og netværk, globale orientering og drive gør ham yderst velegnet til at hjælpe HAMLET PROTEIN med at effektuere sin vækstdagsorden," siger Kjeld Johannesen, formand for HAMLET PROTEINs bestyrelse.

"Hamlet Protein er en ambitiøs virksomhed med stærk støtte fra sine investorer. Jeg glæder mig til at blive en del af den dygtige gruppe af fagfolk og til at arbejde sammen med dem for at udvide virksomheden på tværs af de globale markeder", siger Erik Visser.

Erik Visser afløser Søren Munch, som har indgået en aftale med bestyrelsen om at forlade sin stilling som CEO.

"Søren Munch har været HAMLET PROTEINs CEO i mere end 10 år og CFO i flere år inden dette. På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne takke Søren for at have skabt grundlaget, hvorpå HAMLET PROTEIN har opbygget sin skalerbare forretning, og positioneret den til fremtidig vækst", siger Kjeld Johannesen.