Tilbage til nyhedsoversigt

08.06.2020

Hamlet Protein: Refinansiering på plads

Hamlet Protein har indgået en ny finansieringsaftale med Nordea. Aftalen øger virksomhedens likviditet markant og giver fleksibilitet til at forfølge yderligere vækst.

”Hamlet Protein har haft et rigtig godt forhold til Nordea gennem årene. Indgåelsen af de nye finansieringsaftaler sikrer, at det gode forhold fortsætter, da faciliteterne er mere end tilstrækkelige til vores finansieringsbehov i de kommende år, ”kommenterer Hamlet Protein CEO Erik Visser.

Investeringsfondene Altor og Goldman Sachs erhvervede Hamlet Protein i 2015. I juni 2019 blev Erik Visser udnævnt til CEO for at fremme virksomhedens vækst. Den forbedrede økonomiske situation kombineret med en stærk støtte fra selskabets aktionærer, gør Hamlet Protein til en troværdig og pålidelig partner for alle selskabets interessenter.

”Finansieringsaftalerne passer til behovene i Hamlet Proteins strategiplan og forbedrer likviditeten væsentligt. Endvidere medfører aftalerne lavere renteudgifter, forlængelse af løbetiden på lånefaciliteterne og større fleksibilitet i lånebetingelserne” konkluderer Erik Visser.