Opnå de bedste resultater

For at opnå de bedste resultater bør foder til slagtekyllinger indeholde HP AviStart i de første 7-14 dage efter udklækning. Fodring med HP AviStart op til 28 dage ses endda også. Den anbefalede dosis er 5-10 %.

For at sikre det rette protein- og energiniveau i startfoderet skal foderet reformuleres, når en eksisterende proteinkilde, fx sojaskrå, skal erstattes af HP AviStart, som øger fordøjelse af protein og aminosyrer. 

Prøv vores beregner for slagtekyllinger her – eller spørg os om, hvordan du kan forbedre dit startfoder til slagtekyllinger.

HP AviStart og antibiotika-frit foder? Naturligvis!

Globalt ses der mange steder på, hvordan man kan opnå gode resultater med antibiotika-fri produktion, og hvilke alternativer der er tilgængelige.

For os hos HAMLET PROTEIN ligger den væsentligste overvejelse i fordøjeligheden af foderet og fjernelsen af anti-nutritionelle faktorer. 

Fordøjelseskanalen er ved udklækning ikke særlig udviklet. Er foderet ikke let at fordøje, vil mange næringsstoffer passere ufordøjede - og det giver ikke høj trivelighed.

Et studie gennemført på Southern Poultry Research i USA har vist, hvordan højtfordøjeligt protein i antibiotika-frit foder kan påvirke resultatet positivt i kommerciel slagtekyllingeproduktion.

Resultaterne fra forsøget i USA kan downloades nedenfor.

Brochure om HP AviStart i antibiotika-frit startfoder

Download pdf

Har du brug for råd omkring startfoderet til slagtekyllinger?

Anders Hagemann

Technical Sales Manager

Phone: + 45 61 22 17 77

Email: aha@hamletprotein.com