Sikker fravænning med livslange fordele

Problemfri fravænning af smågrise hænger nøje sammen med kvaliteten af fravænningsfoderet. Letfordøjelige proteinkilder er den bedste investering i en sund og velfungerende tarm, der giver maksimal udnyttelse af vækstpotentialet og sikrer økonomiske fordele.

HAMLET PROTEINs patenterede bioomdannelsesproces minimerer effekten af de anti-nutritionelle faktorer, der findes naturligt i sojabønner. Produkterne fra HAMLET PROTEIN er lette at fordøje og gør dem til højtydende og effektive alternativer til fiskemel, blodplasma og andre proteinprodukter af høj kvalitet.

Siden EU indførte forbud mod antibiotiske vækstfremmere, har HAMLET PROTEIN taget aktiv del i reformuleringen af fravænningsfoder.

Fordele for landbruget gennem mange år

Landmænd har nydt godt af fordelene ved HAMLET PROTEINs foderprodukter til smågrise i mere end 20 år. Utallige fodringsforsøg - såvel danske som internationale - har dokumenteret den positive effekt på smågrises sundhed, vækst og trivsel.

Disse omfatter:     

  • Høj proteinfordøjelighed pga. et lavt indhold af anti-nutritionelle faktorer
  • Højt indhold af essentielle aminosyrer
  • Høj foderudnyttelsesgrad
  • Ensartet vækst i smågrisestalden

Alle vores produkter er fritflydende, lette at håndtere og ikke-vandsugende samt har en høj vandbindingskapacitet (1:5).

Fordøjelighed i verdensklasse 

Standardiseret ileal fordøjelighed (SID) af råprotein:

93% - HP 300 til smågrise

Kilde: Urbaityte et al., 2007; Yang et al., 2007; Cervantes and Stein, 2010; Soenderby et al., 2014

 

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores e-nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder fra HAMLET PROTEIN - både faglige ting, produktnyheder, hvor du kan møde os på messer og seminarer samt hvis vi udsender pressemeddelelser.

*Ved at tilmelde dig og abonnere på nyhedsbreve accepterer du samtidig vores vilkår for Personoplysninger og Cookies.

* Påkrævet
Dansk nyhedsbrev
International nyhedsbrev